Thermo & Distribution

Sedan 1993 utför vi förstklassiga kyl- och frystransporter av livsmedel. Dessutom erbjuder vi hantering, omlastning och sortering på norra Europas mest miljövänliga terminal med hög kapacitet och kvalitet.

Anläggning & Renhållning

Anläggning och renhållning är vårt äldsta affärsområde, vi har funnits sedan 1935. Inom anläggning möter vi alla former av entreprenader.

Tarton Tung- & Specialtransporter

Vi kan transportera hela industrier, hus, maskinanläggningar, entreprenadmaskiner, båtar spårvagnar och mycket annat. Vidare ordnar vi dispensansökningar, transporttillstånd och allt som behövs kring projektet.

Maskin

Vi erbjuder våra kunder förmedling av anläggningsmaskiner, med eller utan förare. Vi förmedlar också anläggningsarbetare.

Drivmedel

Tanka smarta drivmedel vid våra egna tankstationer för tunga fordon (TRB) i västra Sverige och upptäckt fördelarna med att vara ansluten till vårt nät.

GLC Flytt

Vi flyttar ditt hem, kontor eller industri till nästa kvarter eller nästa kontinent. Vi erbjuder ett komplett utbud av flytt-tjänster och lagerservice till företag, myndigheter och privatpersoner.