Tarton

TARTON TUNG- & SPECIALTRANSPORTER

Vi erbjuder helhetslösningar inom tung- och specialtransporter som vi sköter under varumärket Tarton sedan 80-talet. Vi kan transportera hela industrier, hus, maskinanläggningar, entreprenadmaskiner, båtar, spårvagnar och mycket annat. Vi planerar vägen för transport, och rekognoserar den. Vidare ordnar vi dispensansökningar, transporttillstånd och allt som behövs kring projektet. Uppdragen utförs oftast inom Sverige, men vi arbetar över hela Europa.

Självklart har vi tillgång till ett mycket stort utbud av fordon och specialutrustning för att lösa dessa uppdrag. Men minst lika viktigt är att vi har mycket god kunskap vad gäller att planera denna typ av transporter. Med vår mångåriga erfarenhet kan vi leverera även det mest svårhanterliga gods på rätt tid till rätt plats.

Kapacitet för det allra mesta

Vi erbjuder många olika typer av fordon: jumbotrailer, maskintrailer, spårvagnstrailer, lågbord, flera varianter av drag med mera. Dessutom kan vi bygga ihop en bil för just ditt uppdrag genom att förlänga, bredda eller sänka.

KONTAKTA OSS

Mattias Pettersson

Mattias Pettersson

Projektledning / Planering / Försäljning

Sefedin Harbas

Sefedin Harbas

Affärsområdeschef

031-727 30 26
sefedin.harbas@glc.se

Läs mer om GLC flytt i vår broschyr Läs mer

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.