Kvalitet

Dina varor förtjänar att åka i ”första klass”.

GLC är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och 14001 samt följer Livsmedelsverkets krav både vad det gäller transporter samt lagring av kylt och fryst livsmedel. Både vår terminal och våra bilar är godkända av Göteborgs Stad som livsmedelslokaler.

Våra chaufförer har gedigen utbildning och erfarenhet som t.ex. YKB-utbildning, kyltransportutbildning m.m. Vi är också godkända för flygplatssäkerhet för transporter på t.ex. Landvetter flygplats.

 

Miljö

GLC ligger i framkant gällande miljöfrågor. GLC är delägare i TRB som är ett branschföretag inom transportnäringen och ägs av 12 större transport och logistikföretag i Sverige.

I samarbete i TRB arbetar GLC med stort fokus på att erbjuda flera förnyelsebara drivmedel för omställning mot mer miljö- och klimatsmarta transporter.

Har du frågor om vårt kvalitetsarbete – kontakta Roger Johansson.

Exempel på kunder

  • Dagab
  • Bergendahls
  • Kvalitetsfiskgruppen
  • ICA

Kontakta mig

Roger Johansson

Roger Johansson

Miljö & Kvalitet

”Samarbetet med GLC fungerar mycket bra. Vi har samma syn på att kunden är i fokus vilket gör att vi gemensamt hela tiden försöker att förbättra servicen. Båda bolagen jobbar med att digitalisera sig för att på så vis kunna bli mer transparenta mot våra kunder så att de känner trygghet i att deras produkter hanteras säkert, miljömässigt och kommer fram i tid.  GLC har en bra miljöprofil som jag vet att de jobbar vidare med vilket är viktigt för oss som bolag.”

Daniel Nilsson

Kvalitetsfisk AB

Läs mer om GLC flytt i vår broschyr Läs mer

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.