Medarbetarpolicy

Vi är de goda företagen där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och trivas. Vi skapar balans mellan person och prestation samt visar tydligt vart vi är på väg. Alla människors lika värde är viktigt för oss. Tydlighet, trygghet och långsiktighet är ledord i vår filosofi. Inget lag, oavsett färg, är starkare än sina svagaste spelare. Hos oss är alla pusselbitar viktiga och våra delägare och medarbetare ser sin roll i helheten. Därför tar vi ett gemensamt ansvar och stöttar varandra över tid. Alla ska med! Genom gott samarbete och med respekt för varandras styrkor och svagheter skapas goda relationer samt ett starkt lag.

Vi är lojala ambassadörer som stolt berättar om vår verksamhet. Vi ser till möjligheter och utstrålar positiv energi och handlingskraft i våra kontakter med vår omvärld. För oss är det en självklar del i att uppträda professionellt. Vi lär av varandra och ger varandra utrymme att växa för att nå vår unika potential. Det orangea laget, på väg mot framtiden!

Läs mer om GLC flytt i vår broschyr Läs mer

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.