Om oss

Vår affärsidé är enkel och precis

”Vi är helhetsleverantören som ligger steget före, och är det naturliga valet för alla som söker hållbar, miljö, kvalitet och goda affärer inom transport och logistik.”

Vi är din logistikpartner

Vi erbjuder helhetslösningar inom transport och logistik med ett brett utbud av produkter och tjänster. Vi ligger steget före och har fokus på möjligheter. Våra erfarna förare och medarbetare har rätt kompetens och är lösningsorienterade relationsbyggare med ett brett kontaktnät. Vårt orangea lag har många spetskompetenser inom bland annat dispenser för specialtransporter och att vi kan lösa även riktigt stora avtal och projekt. Andra fördelar för dig som kund är vår breda moderna fordonspark, utrustning, tillgänglighet, lokaler och lager samt magasin.

Alltid med våra kunders bästa i fokus skapar vi lösningarna som passar dig. Kanske vill du chartra transportbilar över längre kontrakt och i er företagsprofil? Som vi gör med bland annat Stena Recycling och Panta Mera. Eller så vill du att vi kör kyl- och frystransporter via nordens modernaste kyl-lager. Via vårt dotterbolag GLC Flytt erbjuder vi allt inom flytt från bohagsflytt för privatpersoner till industriflytt. Som sagt vår bredd är vår styrka. Vi vill bli din logistikpartner i Göteborg.

Nyhet! Maskinuthyrning

Redan på 40-talet köpte GLC sin första grävmaskin, ett beslut som kom att skapa en ny epok i vår historia. Men under flera år har maskinuthyrningsverksamheten legat nere. Våren 2016 tog vi det strategiska beslutet att återigen satsa på detta segment och affärsområdet GLC maskin bildades.

Vi erbjuder därför nu våra kunder förmedling av anläggningsmaskiner, med eller utan förare. Vi förmedlar också anläggningsarbetare.

Vår organisation

Kontakta oss för mer information

Läs mer om GLC flytt i vår broschyr Läs mer

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.