OM OSS

Se filmen om vår verksamhet och historik. Mycket nöje!

Vår affärsidé är enkel och precis

”Vi är helhetsleverantören som ligger steget före, och är det naturliga valet för alla som söker hållbar, miljö, kvalitet och goda affärer inom transport och logistik.”

Vi är din logistikpartner

Vi erbjuder helhetslösningar inom transport och logistik med ett brett utbud av produkter och tjänster. Vi ligger steget före och har fokus på möjligheter. Våra erfarna förare och medarbetare har rätt kompetens och är lösningsorienterade relationsbyggare med ett brett kontaktnät. Vårt orangea lag har många spetskompetenser inom bland annat dispenser för specialtransporter och att vi kan lösa även riktigt stora avtal och projekt. Andra fördelar för dig som kund är vår breda moderna fordonspark, utrustning, tillgänglighet, lokaler och lager samt magasin.

Alltid med våra kunders bästa i fokus skapar vi lösningarna som passar dig. Kanske vill du chartra transportbilar över längre kontrakt och i er företagsprofil? Som vi gör med bland annat Stena Recycling och Panta Mera. Eller så vill du att vi kör kyl- och frystransporter via nordens modernaste kyl-lager. Via vårt dotterbolag GLC Flytt erbjuder vi allt inom flytt från bohagsflytt för privatpersoner till industriflytt. Som sagt vår bredd är vår styrka. Vi vill bli din logistikpartner i Göteborg.

 

Vår organisation

Kontakta oss för mer information

Läs mer om GLC flytt i vår broschyr Läs mer

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.