GLC Flytt

Vi flyttar ditt hem, kontor eller industri till nästa kvarter eller nästa kontinent. Vi erbjuder ett komplett utbud av flytt-tjänster och lagerservice till företag, myndigheter och privatpersoner. Vi flyttar bohag, kontor och industrier nationellt och internationellt. Bland våra tjänster återfinns:

 • Bohagsflytt inom och utom Sverige
 • Kontorsflytt
 • Industriflytt
 • Maskinflytt
 • Magasinering
 • Bostadsevakueringar
 • Uthyrning av utrustning
 • Arkivflytt
 • Avveckling och återvinning av utrustning
 • Trucktjänster
 • Samlastning
 • Material såsom packlådor och bubbelplast

För företag

På företagssidan har vi specialkompetens inom avancerad kontors- och industriflytt. Vi demonterar och monterar möbler, packar ned och upp arbetsmaterial, förråd, lagerutrymmen med mera. Vi har alltid med välutbildade och erfarna transportledare, packmästare och bärare. Rätt kunskap och utrustning innebär att vi kan garantera dig en smidig och trygg flytt. Oavsett vad som eller vart det flyttas.

Bohagsflytt för privatpersoner.

OBS! Rutavdrag gäller!

När det gäller ditt hem utför vi flyttuppdrag inom Sverige eller utrikes till hela världen. Vi har specialanpassade fordon, och dessutom speciellt anpassade skyddsöverdrag för till exempel möbler, platt-TV, konst och hushållsmaskiner. Genom vårt internationella nätverk kan vi erbjuda dörr-till-dörr-flyttningar som omfattar dels själva flytten, men också all planering och administration kring flytten. Dessutom erbjuder vi packning, uppackning, flyttstädning och magasinering. Om du vill.

Kontorsflytt

Det spelar ingen roll om ditt företag är stort eller litet, hos oss kan du alltid räkna med en smidig och professionell lösning.
Förutom rätt kunskap och resurser hjälper vi dig med god planering och ordentliga förberedelser – då slipper du onödiga störningar och avbrott i arbetet.

Vi hjälper dig med mer än själva transporten: Demonterar och monterar möbler, packar ned och upp arbetsmaterial, förråd, lagerutrymmen med mera. Vi flyttar arkiv, kassaskåps, IT och bibliotek. Med mera.

Industriflytt

Vårt välutrustade och kvalificerade tunggodsteam löser alla typer av industriflyttningar. Det kan vara från en maskinhall till en annan, eller från en kontinent till en annan. Några exempel på det vi arbetar med förutom maskiner är ställverk, transformatorer, instrument och annan känslig utrustning. Dessutom ordnar vi packning, vakuumförslutning och emballering. Vi erbjuder också lagring av gods i vårt varmlager.

Kort om oss som flyttar

All vår personal – transportledare, packmästare och bärare – är fast anställd och har kollektivavtal. Att vi investerar i personalen betyder bland annat att vi har en väldigt låg personalomsättning: De som jobbar hos oss är trygga, yrkeskunniga och serviceinriktade. Oavsett befattning.

Lite historia om GLC Flytt

I början av 1980 talet startade flyttverksamheten som en flyttavdelning inom Göteborgs Lastbilcentral. 1994 började verksamheten med internationella flytt-transporter och 1997 bolagiserades verksamheten. 1999 förvärvar vi Göteborgs Bärarelag och Västra Frölunda Biltransport med över 100 års erfarenhet i branchen. Vi har sedan dess har fortsatt utvecklas till att bli ett av Västsveriges ledande flyttföretag. 2016 flyttade vi in i nya fräscha lokaler med ett fantastiskt lager. Dessa lokaler ligger i anslutning till GLC:s nya logistikcenter i Angered.

GLC Flytt AB är ett helägt dotterbolag till GLC Ekonomisk förening. Vi är en auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund.

Gå till GLC Flytts webbplats

Läs mer om GLC flytt i vår broschyr Läs mer

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.