GLC är inne i ett skede med fokus på tillväxt och utveckling, och söker nu en säljare inom affärsområdet Anläggning & Renhållning, med fokus på entreprenadmaskiner. Du kommer få stort förtroende att utveckla våra affärer gällande förmedling av bla grävare, hjullastare och schaktmaskiner. Du kommer samtidigt erbjuda hela vårt sortiment inom Anläggning & Renhållning.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att dagligen vara nära både nya och befintliga kunder i syfte att skapa attraktiva lösningar utifrån deras behov. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du på ett naturligt sätt arbetar proaktivt för att utveckla affärsförslag och komma med lösningar, du blir helt enkelt kundens expert vad gäller maskin och transportlösningar! Stort fokus kommer att läggas på din förmåga att bygga goda relationer, vara konsultativ, och ditt driv att vara ute hos kund.

Dina ansvarsområden

  • Kundansvarig för ett flertal stora kunder inom entreprenad och anläggningssektorn. Ansvara för kundutveckling, försäljning och samarbeten mot dessa kunder.
  • Bygga upp ett konkurrenskraftigt nätverk av leverantörer, utförare, vad gäller entreprenadmaskiner.
  • Ansvara för att utveckla affärsområdet genom bearbetning av nya kunder. Att hela tiden vara öppen för nya affärsmöjligheter. Hög närvaro ute på marknaden.
  • Ta fram budget och andra relevanta nyckeltal för affärsområdet, tillsammans med din chef.
  • Ta fram och genomföra utvecklande kundaktiviteter.

Vi söker dig som

Vi är övertygande om att den vi söker har ett brinnande intresse för affärsutveckling och försäljning. Du har med fördel erfarenhet av arbete inom anläggnings- och entreprenadbranschen, och vill nu hitta nya utmaningar och utvecklas tillsammans med oss. En klar fördel är om du redan nu har ett etablerat kontaktnät inom entreprenadsidan. Du är en självgående, analytisk och strukturerad person som har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden. För rollen krävs att du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift. Du behöver även vara en god användare av Officepaketet och då främst Excel.

Vi erbjuder dig anställning i ett bolag där du kommer få stora möjligheter att vara med och bidra och påverka. GLC är en relativt liten organisation, där alla jobbar nära varandra, det är öppna dörrar och en ganska informell struktur i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att vara flexibla och snabba till beslut. Allt för att möta en marknad i ständig förändring. Trivs du på en arbetsplats med högt tempo, stort affärsfokus och nära till skratt, då kan du vara vår nästa kollega!

 Ansökan

I denna rekrytering samarbetar GLC med Jerrie och har du frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast onsdag 18 augusti. Begränsad möjlighet att svara på frågor vecka 29, 30, 31 pga semester.

Ansök här