Med anledning av utbrottet av det nya Coronaviruset (covid-19) bevakar GLC läget kontinuerligt och följer information och rekommendationer från främst UD och Folkhälsomyndigheten.

Mycket ny kunskap tillkommer hela tiden och informationen förändras efter hand. 

GLC har tagit fram rutiner för samtlig personal samt besökare till vårt lager och kontor. All personal inom GLC ska i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation stanna hemma i karens i 2 veckor om man varit i något av de områden som klassas som riskområden och som för närvarande är Kina, Iran, Sydkorea, Italien samt Österrikiska delstaten Tyrolen inklusive Innsbruck.

Vi uppmanar vår personal på kontoret att i den mån det är möjligt undvika externa möten och besökare till vårt kontor och lager och istället använda möjligheter som telefon- och videomöten. 

Ledningen har också tagit beslut att tillfälligt godkänna urkoppling av alkolås i lastbilar där lastbilen brukas av ett flertal chaufförer för att begränsa risken för smittspridning. 

Vi följer dagligen utvecklingen och upprättade rutiner uppdateras kontinuerligt.H ar ni frågor kring detta så är ni välkomna att kontakta er kontaktperson på GLC.

Med vänlig hälsningG

LC, Göteborgs Lastbilcentral