Hej Sudo! Vad har du för roll på GLC?

– Jag arbetar som ny affärsområdeschef för GLC flytt och magasinering.

Hur kan en arbetsdag se ut?

– Oj, Ingen dag är sig lik. Det handlar om allt från att stötta personalen till att skaffa nya avtal och kunder. Mitt fokus ligger mycket på att skapa nya affärer och samtidigt vårda och utveckla våra befintliga kunder. Jag lägger också ned mycket tid på personalen. Det är viktigt att alla trivs och vet sina roller.

Vad har du gjort tidigare?

– Innan jag kom till GLC så arbetade jag 10 år på MTAB som specialiserat sig på transport och förvaring av ömtåligt gods som till exempel konst. Jag har också varit fotbollsspelare i bland annat GAIS.

Vad gör du på fritiden?

Jag är i ett förhållande med Annika och har en dotter från ett tidigare förhållande, hon heter Moa. Familjelivet är viktigt för mig. Jag älskar också fotboll och är spelande tränare i Mölnlycke IF som ligger i division 4. Vi håller till på den övre halvan av tabellen. Dottern som är 6 år har också börjat prova på att spela fotboll så då tränar jag hennes lag också. Jättekul! Sedan älskar jag att fika.

Du älskar att fika? Kan du utveckla det?

– Jag älskar riktigt gott kaffe och har några fina smultronställen i Göteborg dit jag bruka gå. Faktum är att jag gärna tar mina kundmöten på en esspressobar där många trevliga möten äger rum.

Kan du ge ett par tips på riktigt bra esspressobarer?

– Det finns två riktigt bra tycker jag. Dels Bar Piccolino på Lasarettsgatan 1b och dels Allora på Kaserntorget 11 b.

Det du inte visste om Sudo?

– Jag har haft en kortare sejour som utlandsproffs i den Belgiska klubben Olympic Charleroi samt att jag är väldigt aktiv på sociala medier:)