Hej Daniel! Vill du beskriva er verksamhet lite närmare?

– Jag jobbar för Nordward som består av flera olika företag i Skandinavien (Fisk Idag, Kvalitetsfisk, Fiskerikajen och FSG) som levererar fisk och fisk relaterade produkter till Restauranger, Hotell, Butik och även till Svenska kocklandslaget. Vi når hela spektret inom fisk där vi levererar tex allt inom sushi, fisk till några av Skandinaviens och världens bästa krogar som tex Noma i Köpenhamn och till några av Göteborgs bästa fiskdiskar.

Vad har du för bakgrund?

– Jag kommer från Retail och har jobbat med Logistik i 20 år med allt från hemelektronik till blommor innan jag nu har landat i fiskbranschen

Vad har du för tjänst och vad innebär ditt jobb?

– Jag jobbar som Head of Logistics för Nordward och ansvarar för logistiken och   produktionen på våra 5 enheter. Jobbet innebär att försöka förädla våra processer så att vi blir så effektiva som möjligt utan att tappa den kvalitet som vi är kända för. Även att lyfta upp hållbarheten i vår produktion så att våra kunder är trygga med att de gör rätt val både vad gäller kvalitet och miljö.

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?

– Att få jobba i ett företag som tänker hållbarhet och kvalitet med kunden i fokus. Det händer alltid något i denna bransch så man få vara på tå hela tiden. Utvecklingspotentialen är enorm och det är en av anledningarna till att vi har valt att samarbeta med GLC.

Hur fungerar samarbetet med GLC? 

– Mycket bra, vi har samma syn på att kunden är i fokus vilket gör att vi gemensamt hela tiden försöker att förbättra servicen. Båda bolagen jobbar med att digitalisera oss för att på så vis kunna bli mer transparenta mot våra kunder så att de känner trygghet i att deras produkter hanteras säkert, miljömässigt och kommer fram i tid.  GLC har en bra miljöprofil som jag vet att de jobbar vidare med vilket är viktigt för oss som bolag.

Vad gör du på fritiden?

– Att laga mat är ett stort intresse som jag har så jag älskar att jag nu har tillgång till bra fisk och skaldjur. Har nyligen köpt en sommarstuga så nu renoveras det även en del där.

 Vad vet inte alla om dig? 

– Att när jag var yngre så köpte jag. min bror och hans flickvän en segelbåt i trä som vi renoverade och gav oss sedan ut på en seglats på 15 månader från Vänersborg där jag är född till Bodrum i Turkiet och hem igen.

Tack för pratstunden Daniel!