Träffa Patrik Selley ny på GLC sedan mitten på oktober och verksam inom vårt affärsområde Anläggning och Renhållning.

Hej Patrik!

Vad har du för arbetsuppgifter på GLC?

  • Jag har maskindelen i verksamheten som ett viktigt huvudområde och jobbar med affärsutveckling och försäljning. Jag vill vara en aktiv partner till våra kunder och utveckla vår affär inom Anläggning & Renhållning.

Vad ser du för stora utmaningar i din roll?

  • Det är en tuff konkurrens på marknaden och en utmaning blir att utveckla nya koncept och samarbeten med och för våra kunder.

Vad har du gjort tidigare?

  • Närmast kommer jag från Svensk Markservice som arbetar med drift och anläggning av utomhusmiljöer. Jag har varit verksam inom drift- och anläggningsbranschen i hela mitt yrkesliv.

Vad gör du gärna på fritiden?

Jag älskar nästan all sport och fotboll i synnerhet. IFK Göteborg och Leeds United är mina favoriter. Sedan kikar jag såklart också en hel del på hockey. Själv spelar jag gärna golf och åker utför på både skidor och snowboard. Jag är även fotbollstränare för flickor 09 i Askims IK. Min dotter spelar i laget.

Vad är det inte alla känner till om dig?

  • Jag gillar geografi och är särskilt duktig på namngeografi. Kartor, flaggor och städer tycker jag är väldigt intressant.

Hur har din första tid på GLC varit?

  • Jag har fått en riktigt trevlig start med en spännande tjänst och bra kollegor. Det kommer att hända mycket i branschen. Jag känner mig mycket väl mottagen.

Vi hälsar Patrik varmt välkommen i det orangea laget.