I rollen som produktionschef ansvarar Magnus för att produktionen i kylterminalen fungerar bra. Det är Magnus som styr upp situationen om en kund inte är nöjd. Samma sak gäller om en förare mot förmodan missköter sig. Det kan då handla om att man kör för fort eller helt enkelt kommer försent. Magnus är även fastighetsansvarig och ansvarar för värme, ventilation, grind, kyla i lager och alla hyresgäster. Sist men inte minst är Magnus också säkerhetsansvarig och ansvarar här för skalskydd och området i stort. Det är Magnus som först blir kontaktad av vaktbolaget om det till exempel sker ett inbrott och larmet gått.

Innan Magnus kom till GLC arbetade han på Posten som ansvarig för paketverksamheten i väst och även ett område som heter Railcombi. Vilket innebär transporter av containers och trailers (släp) på järnväg.

Magnus är en riktig hockeynörd och missar inte en match med Frölunda Indians. Magnus är älskar också att resa och slukar enorma mängder med ljudböcker. Favoritmusiken är rock. Avslutningsvis ber vi Magnus om lite bok-, rock- och resetips.

Magnus lästips: Nya Kepler med titeln Lazarus. Helt grym säger Magnus.
Magnus rocktips: Italienaren Jack Savarotti (Sjunger på engelska)
Magnus resetips: Syd Afrika och Filipinerna.

Innan vi släpper Magnus frågar vi vad som är det bästa med att arbeta på GLC. Han svarar såhär.

– Jag trivs verkligen på GLC där jag får arbeta fritt under eget ansvar och får känna mig delaktig.

Tack för pratstunden Magnus.