Emma är ny på GLC sedan början på januari och arbetar som säljande transportledare.
Hej Emma!
Hur känns det på ditt nya jobb?
– Jag trivs fantastiskt bra och vi har en god stämning. Det känns verkligen som att GLC tar hand om sina medarbetare. Jag upplever också att GLC är i tillväxt och det är spännande. Jag sitter i trafikledningen och pratar med alla goa kunder och ser till att vi levererar det dom vill ha. Sedan fördelar jag körningar till våra grymma chaufförer och ser till att allt flyter på. Jag är lite av en spindel i nätet tillsammans med mina kollegor i trafikledningen.
Vad är största skillnaden mot ditt tidigare jobb?
– Jag kommer från Postnord där jag var teamleader inom logistik. Där var det lite större med längre beslutsvägar här går det snabbare och det är kul.
Vad gör du gärna på fritiden?
– Jag spelar motionsfotboll och hänger med mina vänner. Jag gillar också att vandra i skog och mark. Svampplockning är inte dumt.
Vad är det inte alla vet om dig?
– Jag fullständigt älskar bilbingo!
Jösses, vad är det?
– Du åker med din bil till en plats där det spelas bingo. Du sitter oftast kvar i bilen och spelar. Perfekt, då man kan ta med sig egen picknik och vara ett gott gäng. Vi brukade åka och spela i Spekeröd. Men nu har dom lagt ner. Så jag letar efter ett nytt bilbingoställe. Tips emottages tacksamt.
Tack för samtalet Emma och varmt välkommen i det orangea laget.