Detta är Peder som har varit en del av GLC sedan 1995. År 2000 började Peder inom vårt affärsområde Drivmedel där han fortfarande är aktiv. Peders främsta uppgift är att vara driftansvarig servicetekniker för GLCs 19 tankstationer inom TRB. Peder är också ansvarig för vår fastighetsservice. Träffa Peder och få ett par bra tips.

Hej Peder! Vad är det bästa med att vara en del av GLC och det orangea laget?
– Vi är ett riktigt bra gäng och har en fin sammanhållning. Jag tycker också att vår nya anläggning i Gårdsten är fantastisk. Nu är vi alla på samma ställe och inte, som tidigare, utspridda över stan.

Vad gör du på fritiden Peder?
– Jag är väldigt aktiv och gillar att köra MC, båtliv, jakt och att åka vattenskidor.

Det du inte visste om Peder?
– Jag har byggt villan som vi bor i helt själv från grunden. Det inkluderar allt från el och vvs till våtrum. Självklart hade jag hjälp från många kompisar när jag bland annat skulle resa taket. Men ingen extern hantverkare behövdes. Jag var bara 23 år och vågade köra på med bygget tack vare ett stort stöd från min familj, med mamma och pappa i spetsen.

Har du något tips till dina kollegor inom GLC avseende TRB?
– Jajamän! Jag tycker att fler skulle upptäcka vår app som gör det möjligt att tanka smart vid våra stationer utan kort. Det finns många fina fördelar. Till exempel kan du få kvitton till din mejl, se alla tankningar du gjort direkt i appen, kundinloggning och mycket mer. Jag tycker att alla som ännu inte testat ska höra av sig till Pernilla eller Joanna på kontoret så hjälper dom dig att koppla ditt kort till appen. Appen laddar du ned via Google Play eller App Store. Du får söka på ”Tapnet Tanka”. Ladda hem appen först och ring sedan. Supersmidigt.

Vad tycker du är det bästa med att tanka hos TRB?
– Jag tycker att det är vår tillgänglighet när kunden vill komma i kontakt med oss. Vi har korta beslutsvägar och kan till exempel ersätta ett kort eller bistå med information blixtsnabbt. Sedan ligger våra tankstationer på bra lägen där det är lätt att komma till också med stora fordon.

Tack för pratstunden Peder.