Camilla Helmér är en ny spelare i vårt orangea lag. Camillas roll blir att arbeta med försäljning mot både nya och befintliga kunder inom vårt affärsområde Thermo & Distribution. Bland annat ligger fokus på att utveckla GLC regionalt och nationellt med nya linjer.
Camilla kommer närmast från DB Schenker där hon var fältsäljare för landtransporter både inrikes och utrikes med betoning på utrikes.
• Det känns helt rätt att börja på GLC och jag har fått en mycket bra introduktion. Jag har bland annat suttit i trafikledning och fått åka med på olika transporter. Att få lära känna GLC som helhet är viktigt för mig i min roll som säljare, säger Camilla.
På fritiden är det friluftsliv som gäller. Fiske och svampplockning samt inte minst hundar. Camilla har två hundar dels biffige Benny, en Amerikansk bulldog, och dels en American hairless terrier coated som lystrar till namnet Lizzie.
Det du inte visste om Camilla är att hon körde som MC-ordonnans på pansarplutonen i Skövde när hon var 16 år. Vi hälsar Camilla varmt välkommen till oss på GLC.

Det här är Lizzie

Detta är biffige Benny