Vi på GLC söker nu en transportledare till vårt affärsområde Anläggning & Renhållning.

Du kommer att sitta tillsammans med oss i ett öppet kontorslandskap i våra nybyggda lokaler i Gårdsten.
I vårt team arbetar vi nära varandra, där högt i tak och nära till skratt är en viktig del i vår arbetsdag. Arbetsdagarna blandas med högt tempo och många saker som skall utföras samtidigt, till lugna stunder med dialog och reflektion.

Det vi gillar med vårt arbete är kombinationen mellan snabbt beslutsfattande på ett aktuellt problem, till att mer långsiktigt kunna fördjupa oss i kundens problematik och ge en mer varaktig lösning.
Datorn och telefonen är våra främsta arbetsredskap, där vi bland annat planerar transporter, lägger order och kommunicerar med kunder, åkare och chaufförer.

Eftersom en stor del av arbetsdagen spenderas framför datorn så förutsätter vi att du har mycket goda datorkunskaper och att du känner dig bekväm i Officepaketet.

Dagligen planerar vi transporter och arbeten för tunga fordon inom anläggning och renhållningssektorn där det ställs krav på att vi förstår kundens behov och utmaningar. Detta gör att vi behöver dig som har en viss insikt i branschen för att kunna leverera en bra service till våra kunder och delägare.

En viktig del i arbete är att kontinuerligt besöka arbetsplatser, kunder och samarbetspartners. Detta är en förutsättning för att få ett helhetsperspektiv av arbetet så att vi på GLC kan erbjuda den bästa servicen i branschen.

Maila din ansökan till ulrika.boden@glc.se
Skriv några rader om dig själv och skicka med ett CV.
Skriv i meddelanderaden ”ANSÖKAN Transportledare”.
Vi vill gärna ha din ansökan snarast dock senast den 30 juni.