Antonio Trogrlic på Trehalsons AB är en av delägarna i GLC.
Antonio berättar att han har varit åkare länge. Han började med att köra distributionslastbil i Sarajevo, Bosnien där han också härstammar ifrån. År 2005 skaffade Antonio sin första bil i Sverige och sedan dess har han eget företag med sju bilar. Han berättar att ytterligare en bil nu är på gång. De är alla olika sorters bilar. En bil sorterar, en lyfter och en schaktar osv. Antonio har kört för Renova, Allfrakt och Ragnsells under sina år.
”Mitt yrke är spännande! Jag träffar mycket folk och är ute och kör hela tiden. Det blir att man pratar och samarbetar med många människor. Man får planera sin tid väl så att det inte blir stressigt.”, säger han.
Samarbetet med GLC tycker Antonio fungerar bra.
En arbetsdag för Antonio startar vid 06.00 och sträcker sig till ca 15.30. Det blir mycket planerande för honom då körningsförfrågningarna oftast kommer dagen innan arbetet skall utföras.
När Antonio inte jobbar tycker han om att arbeta med och runt sitt hus där det alltid finns saker att göra.
Antonio älskar att resa med sin familj. Det kan bli så många resor som sex till åtta stycken om året. Oftast blir det då till Kroatien där familjen har en gemensam lägenhet.
Tack för pratstunden Antonio!