Vi mötte upp andra- och tredjepristagarna från den grävmaskinstävling som gick av stapeln mellan den 6-8 oktober på mässan Entreprenad Live. Tävlingen, som hölls i vår monter, hade hundratals deltagare så konkurrensen var tuff! Det skilde mycket litet mellan dem som var i toppstriden!

Stolt prisutdelare av Sonos trådlösa högtalare var Fredrik Möller från GLC, (l mitten på bilden).
Jonas Svahn, till vänster, kom på andra plats på tiden 27.26. Jonas arbetar på Svevia där han är arbetsledare. Innan dess har han kört grävmaskin i femton år. Han tycker om att springa Göteborgsvarvet och Midnattsloppet. Jonas har även ett intresse för att laga mat och baka. Det blir då gärna matbröd och bullar!

Christian Olsén från Viavest, till höger, kom på tredje plats med tiden 27.38. Christian förmedlar grävmaskiner och lastbilar som yrke idag. Men har tidigare varit entreprenör och kört lastbilar på heltid sedan 00-talet. På fritiden lagar han gärna mat och motionerar. Även Christian tycker om att springa lopp såsom Göteborgsvarvet och maraton. Senast blev det Stockholm maraton 2010.

David Thomasson

Förstapristagaren, David Thomasson från Encon, bor i Jämtländska Strömsund och hade inte möjlighet att personligen hämta förstapriset. David vann på den otroligt snabba tiden 21,06 sekunder.

Vi på GLC säger grattis till alla vinnare.